top of page

 Eline Roels

Eline Profielfoto_edited.jpg

In 2014 ben ik  afgestudeerd  aan de Artevelde Hogeschool te Gent en behaalde ik het diploma Bachelor in de Podologie. Sinds september 2014 ben ik actief in de podologiepraktijk te Ertvelde waar  ik deel mag uitmaken van een team van podologen waar we graag de werkervaringen met elkaar delen. 
In 2016 behaalde ik het diploma diabeteseducator en werk ik sinds 2017 in het GZA ziekenhuis  campus Sint-Jozef te Mortsel  gecombineerd met PodoControl, de thuispraktijk te Belsele.

Het geeft me voldoening om personen te kunnen helpen met een welbepaald probleem. Dit door naar patiënten te luisteren en hun een op maat gemaakt zorgplan op te stellen. Of het nu gaat om een voetverzorging of over het analyseren  van een gangpatroon in combinatie met zooltherapie. Het blijft voor mij essentieel om de patiënt zo goed mogelijk te helpen bij zijn vragen en noden. 
 

Ik  blijf me graag bijscholen om op de hoogte te blijven van nieuwigheden binnen het vakgebied om vervolgens deze nieuwe kennis nuttig te kunnen implementeren in de praktijk. 

  • Erkend podoloog bij het Agentschap Zorg & Gezondheid.
     

  • Aangesloten bij de beroepsvereniging; Belgische vereniging der podologen.
     

bottom of page